Om Oss

SkandiaMäklarna grundades 1980 med en klar vision – att leverera toppkvalitet genom varje detalj av fastighetsförmedlingsprocessen. Idag är SkandiaMäklarna Sveriges ledande premiummäklare, med 94 kontor i Sverige och Spanien och drygt 500 medarbetare.

Vårt commitment till kvalitet har genom åren utvecklats och förfinats, som ett direkt resultat av medvetet arbete och känsla för dig som kund och dina behov. Detta har lett till återkommande kunder, goda omdömen och att vi idag – som enda fastighetsmäklare i Sverige – rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund.

SkandiaMäklarna Select är den gren i företaget, där vi på ett innovativt och professionellt sätt marknadsför och säljer några av världens finaste bostäder. Vi skräddarsyr vårt exklusiva marknadspaket för varje unikt uppdrag och garanterar dig en mäklarupplevelse i världsklass. Idag finns vi med två fysiska SELECT-kontor, i Stockholm och Marbella.

Självklart arbetar vi även med diskreta direktförsäljningar, där vi enbart marknadsför bostaden mot försiktigt utvalda och kvalificerade spekulanter.

Låt oss överträffa dina förväntningar.